ELAZIĞ’DA KİTAP ALMAK

Elazığ’da kitap almak daha doğrusu istemiş olduğumuz türde kitapları bulamamak maalesef hepimizin şikayet ettiği bir durumdur. Zaten kitap çeşitliliğinin fazla olduğu kırtasiyeler oldukça az iken birde buralarda bulunan kitapların kimsenin isteğine karşılık verememesi hepimiz için büyük bir hayal kırıklığıdır. Bu hayal kırıklığımızı yok eden, aradığımız kitapları bulmamızı sağlayan veya bulamadığımız takdirde bunu dile getirdiğimiz zaman en kısa sürede tedarik eden Harput Kitap Kırtasiye sayesinde istediğimiz kitaba sahip olmak bizi oldukça mutlu etmektedir.

Hayatımızda olmasını istediğimiz, hiçbir zaman vazgeçemediğimiz ve yanımızdan hiç ayırmadığımız kitaplar hepimizin sessiz dostlarıdır aslında. Konuşamasa da, bizlere cevap veremese de okumaya başladığımız andan itibaren her bir satırı ile dertleşir, gerçek dünyaya kapılarımızı kapatırız aslında. Kimi zaman mutluluğumuzu kimi zaman ise hüznümüzü ortak ederiz her bir sayfaya. Duygularımızı ortak ettiğimiz bu sayfalar aynı zamanda bizlere farklı duygular ve heyecanlar da yaşatır. Kitabın içerisindeki olaylar bizleri gerçek dünyadan koparır ve yazarın kurmuş olduğu farklı dünyalara yolculuk etmemizi sağlar. Bizi heyecanlandıran bu farklı dünyalar hayatımızda kimi zaman küçük kimi zaman ise oldukça büyük etkiler bırakır.

Hayatımızı ve duygularımızı etkileyecek kadar önemli bir yere sahip olan kitaplarımızı çoğunlukla yanımızdan ayırmayız. Peki, yanımızdan ayırmadığımız bu kitaplara ulaşmak yaşamış olduğumuz bu şehirde neden bu kadar zordur sizce? Sizin yerinize de bu soruyu cevaplamamda umarım bir sakınca yoktur. Elazığ’ da kitap almak zor bir aktivitedir aslında. Zor bir hal almasının en büyük nedeni maalesef ki kitaplara gereken önemin ve özenin verilmemesidir. Sevdiğimiz ve istediğimiz türde kitapları bulamamak, onlarca gereksiz kitap arasında neden bu kitapların olmadığını sorgulamak maalesef ki hayatımızda bir  rutin haline geldi. Sevilen, en çok tercih edilen, en çok okunan kitapların raflarda yer almaya başlamasını istemek bu şehirde yaşayan bizlerin en doğal hakkıdır aslında. Kitap satılan yerler bu kadar az iken bir de satılan kitaplara gerekli önemin verilmemesi, istenilen kitapların hala daha raflarda yer almaması ve müşteri isteklerine cevap verilmemesi bizleri üzdüğü kadar düşündürüyor da. Müşteriyi memnun etmek ve müşterinin aradığı türde kitabı anında bulmasını sağlamak bu kadar zor bir eylem olmasa gerek. Fakat müşteriye ve en önemlisi kitaplara değer vermemek bizlere yapmış oldukları en büyük saygısızlıktır aslında ama birçoğu bunun hala farkında bile değil.

Elazığ’da kitap almak daha doğrusu istenilen kitabı bulmak biraz zahmetli bir eylemdir. Çektiğimiz bu zorluğun mükafatını çoğu zaman alamamaktan her zaman şikayet etmişizdir. Fakat son dönemlerde bu şikayetlerimizin azalmasını sağlayan, müşterilerini düşünen, onların isteklerini yerine getiren ve kitaplara hak ettiği değeri veren gerçek bir kitapsever olan kırtasiyeler ortaya çıkmaya başladı. Her türde kitabı bünyesinde barındıran, herkesin isteğine cevap veren ve en çok tercih edilen kitapların bulunduğu ve adeta kitap deryası olarak adlandırabileceğimiz kırtasiyeler Elazığ’da kitap almayı daha kolay bir hale getirmeye başladı. Aradığınız her türden kitabı bulabileceğiniz, isteklerinizi rahatlıkla dile getireceğiniz , isteklerinize en hızlı şekilde karşılık veren ve  kitaplara hak ettiği değeri veren Harputkitapkırtasiye.com’a sizleri de bekliyoruz.

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir